İZELTAŞ Haberler

Turgutlu Fabrikamız, yeni bir yatırım kararıyla 2. Etap fabrika inşaatına başladı

Manisa Turgutlu ‘da bulunan fabrikamızın 2. etap üretim tesisinin temelini atarak büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adımı gerçekleştirdi.

25 Mart’da yapılan temel atma törenine Sn Akın DALAN , Sn Murat YORGANCILAR Şirket çalışanları  ve misafirler katıldı.

Temeli atılan bu yeni tesisin 2022 yılı en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Yeni tesisle Turgutlu Fabrika’nın mevcut üretim kapasitesini ve istihdamı arttırıp, ihracatını büyütmesi hedefleniyor.

11.000 m2’lik alana kurulacak olan tesisle birlikte  21.000 m2 Kapalı alana sahip olacak Fabrikada tüm üretim süreçleri sıfır atık planlamasıyla organize ediliyor.

Turgutlu Fabrikası yeni fabrika ile şu anki üretim hatlarına ilave olarak Tam Entegre Kesim + Büküm Hattı , Yeni Toz Boya Tesisi , Kaynak Robotlarına da sahip olacak

Programda konuşan Sn. Akın DALAN, yapılan yatırımın Türkiye Ekonomisine hayırlı olmasını söyledi. Sn Murat YORGANCILAR ise yatırım tamamlandığında fabrikayı asıl sahibi olan çalışan arkadaşlara emanet edeceklerini bildirdi.

Yeni Yatırımlar ile Kaliteli Üretim Hedefine Doğru
Murat YORGANCILAR üst üste yapılan yeni yatırımlarla çağın gerekliliklerini yerine getiren bir şirket olma yolundaki hedeflere günden güne daha fazla yaklaştıklarını anlattı. Şirketimizdeki yatırımlarla üretim ve istihdam kapasitesini her geçen gün daha da geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

    * Zorunlu Alanlar

    Ünvan: İzeltaş İzmir El Aletleri San Tic A.Ş
    Mersis: 0483003878500039