İZELTAŞ Haberler

Tezgahtarlar Toplantısı 2022

Pandemi dolayısıyla bir süre ara verdiğimiz Tezgahtarlar Toplantımızı 16-18 Kasım tarihlerinde Balçova Kaya Termal Otelde gerçekleştirdik.
Satış ekibimiz misafirlerimizi lobideki özel İzeltaş resepsiyonunda karşıladı.
205 bayimizden 250 tezgahtarın katılım sağladığı toplantı misafirlerimiz için hem eğitici hem de eğlenceliydi.
17 Kasım günü eş zamanlı olarak 3 grup halinde Işıkkent, Sütçüler ve Turgutlu fabrikalarını ziyaret eden tezgahtar arkadaşlarımız üretim ekibinin rehberliğinde tüm üretim alanlarını gezdiler.
İzeltaş el aletleri üretimi hakkında öğrenmek istedikleri tüm detaylara ulaşan ziyaretçilerimiz şapka çıkartılacak bir emek ve özveri ile çalışan tüm ekibi tebrik etti.
Fabrika ziyaretlerinden sonra otele dönen tezgahtarlar bir süre serbest zaman geçirdikten sonra gala gecesi için konferans salonuna geçiş yaptılar.
Gala gecesinin sunuculuğunu Süreç Geliştirme Yöneticimiz Buse Ulu Canoğlu yaptı.
Sahneye ilk olarak Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Yorgancılar çıktı.
Katılımcılara detayları ile İzeltaş’ı anlatan Murat Bey’den sonra sahneyi Yurt İçi Satış Müdürü Mehmet Büyükkiraz ve Pazarlama Müdürü Mustafa Köstepen aldı.
Yeni iade sürecini tezgahtarlara anlatan Büyükkiraz ve Köstepen bu süreçle ilgili de ziyaretçilerimizi aydınlatmış oldu.

Sunumlardan sonra tüm İzeltaş ekibi sahneyi çıkıp tüm tezgahtar arkadaşlarımızı emeklerinden ötürü ayakta alkışladılar ve “Başarının Anahtarı” temasını bir kez daha vurguladılar.
Gecenin ilerleyen saatlerinde fasıl heyeti sonrasında Altay sahne aldı.

Şarkılarına ayakta eşlik eden ziyaretçilerimiz eğlence dolu anlar yaşadı.

Gece sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Ender Yorgancılar ve tüm İzeltaş ekibi sahneye çıktı, Ender Yorgancılar konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür etti ve İzeltaş Ailesi olarak hep birlikte büyümeye devam edeceğimizi belirtti.

Bize Ulaşın

    * Zorunlu Alanlar

    Ünvan: İzeltaş İzmir El Aletleri San Tic A.Ş
    Mersis: 0483003878500039